Putkimiehet puhtia täynnä!

010 526 1160

LVI-työt Hollolasta

Pipemanin pätevät pojat asialla koko Päijät-Hämeen alueella

Talotekniikka on homma, joka meillä on hyvin hanskassa. LVI-töiden erikoisosaajina pystymme toteuttamaan haastavatkin LVI-työt asennuksista korjauksiin ja huoltoihin. Asennamme esimerkiksi lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät, ilmanvaihtokin laitetaan käsissämme kuntoon. Myynnissä on niin ikään LVI-tarvikkeita. Työskentelemme sekä uudis- että remonttikohteissa Hollolan Herralan kylästä muualle Päijät-Hämeeseen. Ota yhteyttä ja hyödynnä palvelumme!

Meiltä saat putkimiehet tekemään LVI-työt, kuten:

  • Lämpöjärjestelmien asennukset ja uudistukset. Kerromme mielellämme erilaisista lämmitysvaihtoehdoista ja suosittelemme kohteeseesi sekä toiveisiisi parhaiten sopivaa ratkaisua, joka on sekä varmatoiminen että mahdollisimman energiatehokas.
  • Käyttövesijärjestelmien asennukset ja uudistukset. Edustamme laadukkaita käyttövesijärjestelmiä, joiden asennuksiin kuuluvat tarvittavat putket, liittimet ja muut tarvikkeet. Hyvin tehty asennus takaa käyttövesiverkoston käytön useiden vuosikymmenten ajaksi.
  • Ilmanvaihtoasennukset. Kaiken toimivaan ilmanvaihtoon saa meiltä. Kun panostat ilmanvaihtoon, sijoitat samalla rakennuksen sekä asukkaiden / sen käyttäjien hyvinvointiin.
  • Muut LVI-asennus-, -remontti- ja -huoltotyöt. Mitä teillä tarvittaisiin? Me korjaamme, asennamme ja huollamme monen monet LVI-järjestelmät!
Ota yhteyttä!

Nuorekas firma täynnä osaamista ja uusinta tietotaitoa

2010 perustettu yrityksemme koostuu koulutetuista ja kokeneista LVI-alan ammattilaisista. Lähdemme kernaasti toteuttamaan kiinteistösi LVI-työt tuoreinta tietoa ja työintoa huokuen. Ota yhteyttä!