Ammattilaisen toteuttamat LVI-työt luovat turvaa tulevaisuuteen ja mukavuutta arkeen

Pipemanin pätevät ammattilaiset toteuttavat LVI-työt tarpeidesi mukaan – toimimme alueella Lahti ja Päijät-Häme

Talotekniikka ja LVI-työt ovat erikoisosaamistamme. Olemme nuorekas firma täynnä uusinta tietotaitoa. Kerro vain LVI-tarpeesi – me hoidamme homman maaliin!

LVI-asennus kannattaa jättää aina alan ammattilaisille. Vuonna 2010 perustettu yrityksemme koostuu koulutetuista ja kokeneista LVI-alan ammattilaisista. Jos siis etsit tehokasta työtiimiä tuoreinta tietoa ja työintoa huokuen, valitse meidät!

LVI-töiden erikoisosaajina pystymme toteuttamaan haastavatkin LVI-työt asennuksista korjauksiin ja huoltoihin. Asennamme esimerkiksi lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät, ilmanvaihtokin laitetaan käsissämme kuntoon. Lisäksi myymme LVI-tarvikkeita. Työskentelemme sekä uudis- että remonttikohteissa Hollolan Herralan kylästä Lahteen ja koko Päijät-Hämeeseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita meille

Meiltä ammattilaiset erilaisiin LVI-töihin

  1. Lämpöjärjestelmien asennukset ja uudistukset. Kerromme mielellämme erilaisista lämmitysvaihtoehdoista ja suosittelemme kohteeseesi sekä toiveisiisi parhaiten sopivaa ratkaisua, joka on sekä toimintavarma että mahdollisimman energiatehokas.
  2. Käyttövesijärjestelmien asennukset ja uudistukset. Edustamme laadukkaita käyttövesijärjestelmiä, joiden asennuksiin kuuluvat tarvittavat putket, liittimet ja muut tarvikkeet. Hyvin tehty asennus takaa käyttövesiverkoston käytön useiden vuosikymmenten ajaksi.
  3. Ilmanvaihtoasennukset. Saat kaiken toimivaan ilmanvaihtoon meiltä. Kun investoit ilmanvaihtoon, sijoitat samalla rakennuksen sekä asukkaiden ja sen käyttäjien hyvinvointiin.
  4. Muut LVI-alan asennus-, remontti- ja huoltotyöt. Mitä teillä tarvittaisiin? Me korjaamme, asennamme ja huollamme monenlaiset LVI-järjestelmät!

Ota yheyttä

Tarvitsetko LVI-alan ammattilaista?

050 598 8845